• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

"Un meci cu porţile închise ar fi singura soluţie", consideră preşedintele lui Lyon, în perspectiva returului cu Beşiktaş.

Jean-Michel Aulas a apreciat că un meci cu porţile închise ar fi "singura soluţie de echitate" pentru meciul retur din sferturile de finală ale Europa League pe terenul turcilor de la Beşiktaş Istanbul, după ciocnirile ce au avut loc joi pe Parc OL din Lyon în prima manşă.

"Ar fi singura soluţie de echitate", a răspuns el la postul de radio W9, fiind întrebat în legătură cu posibilitatea de a disputa meciul cu porţile închise, după meciul câştigat de jucătorii săi cu 2-1.

"Eu sper că UEFA va lua toate măsurile ce se impun. Nu cred că putem menţine acest meci decât cu porţile închise ori în altă parte. Dar mi se pare dificil să mergem la Beşiktaş după tot ce am văzut, pentru că ne este teamă", a declarat preşedintele clubului lyonez.

Partida dintre Olympique Lyon şi Beşiktaş Istanbul, din prima manşă a sferturilor de finală ale Europa League la fotbal, a început, joi seara, cu o întârziere de 45 de minute, din cauza faptului că terenul a fost invadat de spectatori.

Gazonul stadionului Parc OL din Lyon a fost invadat de zeci de suporteri cu un sfert de oră înaintea debutului meciului dintre Olympique Lyon şi Beşiktaş Istanbul. Meciul trebuia să înceapă la ora 22,05, ora României, dar terenul a fost evacuat de suporteri la ora 22,10 şi meciul a putut începe la ora 22,50.