• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Reacţia lui Zlatan Ibrahimovic de după golul marcat de United, aseară, în deplasarea de la Anderlecht, scor 1-1, a fost comentată intens astăzi. Suedezul a părut extrem de nervos, dar misterul pare să se fi elucidat: el a vrut să îşi motiveze colegii să continue să preseze.

Fără Liga Campionilor în palmares, Ibra speră să îşi treacă în CV Europa League. Acest lucru nu doar că reprezintă o performanţă în sine, dar îi garantează trupei lui Mourinho prezenţa în grupele Ligii Campionilor. Se pare că de această condiţie depinde în mare măsură prelungirea contractului cu "diavolii" pentru încă un an, altfel nordicul fiind tentat de banii promişi de americanul din MLS. Cum în campionatul situaţia nu e tocmai roz şi United nu are nicio garanţie că va reuşi să ajungă între primele patru clasate, Europa League pare a fi cea mai bună şansă pentru atingerea obiectivului.

Astfel, după golul de 1-0 al lui Henrikh Mkhitaryan, Ibra a fost surprins extrem de nervos, mulţi speculând că le reproşează ceva colegilor. În fapt, el a ţinut să îi ţină capacitaţi pe coechipieri. "Avem nevoie de mai mult, ne trebuie mai mult", a strigat Zlatan spre Valencia&Co, dorind să îi responsabilizeze şi mai mult.

Din păcate pentru United, pe final Anderlecht a reuşit golul egalizator, care îi păstrează pe belgieni cu ceva şanse pentru retur.