• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB - Hapoel 1-1. Denis Alibec a avut o cădere nervoasă în momentul în care a fost înlocuit, în minutul 70. Atacantul de la FCSB a început să plângă, în momentul în care a ajuns pe bancă, după ce i-a lăsat locul pe teren lui Harlem Gnohere.

După ce a stat câteva minute pe bancă, Alibec a aplaudat galeria și s-a dus direct la vestiare, unde probabil că a urmărit finalul meciului singur.

Directorul sportiv al roş-albaştrilor, MM Stoica, a declarat, în direct la Digi Sport Matinal, că gestul de aseară arată că atacantul a înţeles ceva din ce i s-a întâmplat în ultima perioadă la FCSB.

"Nu contează cât de valoros e un jucător, dacă nu-şi pune talentul în slujba echipei. Contează rezultatul. Dacă noi am gestionat această situaţie, iar echipa are rezultate, înseamnă că Dică a luat măsura care se impunea, iar noi am fost de acord cu ea. Şi a fost foarte bine. La Steaua nu subminează nimeni poziţia antrenorului, indiferent ce se scrie.

Alibec e un tip mai aparte. Trebuie să se schimbe pentru a nu risca să fie respins de grup. Cred că dacă s-a manifestat aşa (n.r. a plâns) e un semnal că a înţeles", a declarat MM Stoica, la Digi Sport Matinal.

FCSB s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Europa League, după ce a terminat la egalitate cu Hapoel Beer Sheva, 1-1 (1-1), partida de joi seara, disputată pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul etapei a 4-a a Grupei G. FCSB mai are de jucat două meciuri, în deplasare cu Viktoria Plzen (23 noiembrie) şi acasă cu Lugano (7 decembrie).