• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)


Craiova - Milan 0-1. Craiova a fost învinsă dintr-o fază fixă de AC Milan, la Severin, în prima manşă pentru calificarea în playoff-ul Europa League. Marele test pentru olteni vine joia viitoare, în returul de pe San Siro.

Eşecul la limită în faţa Milanului a fost doar începutul unei perioade de foc pentru Craiova. Duminică, oltenii au deplasare în campionat cu FCSB, după care pleacă la Milano, să încerce imposibilul şi să se califice în playoff-ul Europa League. Pentru echipa lui Montella, returul cu Craiova va fi primul meci al sezonului în faţa propriilor suporteri.

"Va fi o motivaţie în plus, va fi sărbătoare, vom juca cu stadionul plin, am înţeles că vor fi şi foarte mulţi suporteri ai Craiovei", a spus la final Montella.

Oltenii au în faţă o săptămână extrem de complicată. Duminică vin în Bucureşti pentru derby-ul cu FCSB, pentru ca apoi, după confruntarea de pe San Siro, să întâlnească fosta campioană, Astra. Totuşi, oltenii rămân concentraţi în primul rând pentru întâlnirea cu Milan, din retur.

"Noi trebuie să ne gândim să jucăm cum am făcut-o azi. Trebuie să avem curaj să jucăm şi la Milano ca aici", a spus Mangia, completat de Băluţă: "Avem şansa noastră, au câştigat cu 1-0 , dar în fotbal e posibil orice. Putem să realizăm imposibilul zic eu".