• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Steaua - Villarreal 1-1. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a obţinut primul punct în această ediţie de Europa League, după un egal în faţa celei mai valoroase echipe din Grupa L.

Steaua putea obţine mai mult din meciul de pe Arena Naţională, dar i-a fost refuzat un penalty, în debutul reprizei secunde, după un henţ comis în careu de Rukavina, sub privirile a 13.231 de fani prezenţi pe stadion.

În urma partidei, Gigi Becali a anunţat că vrea să termine pe primul loc în grupă.

"Evoluţia cred că a fost extraordinară, când joci cu echipa de pe locul 4 din Spania, o domini clar, nu au ocazii şi trag de timp, asta spune totul. Nu ştiam unde ne aflăm, cine suntem, ce notă avem. Am aflat în seara asta. Stau liniştit, nu m-am zbătut degeaba, nu am investit degeaba, e o echipă care pasează frumos, care domină un adversar ca Villarreal.

După joc, meritam victoria. Eu l-am remarcat pe De Amorim. Numai el are voie să dribleze. Aţi văzut Tănase, după ce l-am certat? Extraordinar a jucat. Şi pe Boldrin la fel. Numai De Amorim are voie, el ştie să dribleze. Am luat şi 200.000 azi. Sunt bani.

Acum mă gândesc la calificare mai mult ca oricând. Vreau calificare de pe locul 1. Suntem mai buni ca Villarreal. Îi batem acolo. Eu zic ce am văzut. Am văzut valoarea noastră. La ei nu am văzut talentul jucătorilor noştri", a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Chiar şi aşa, Steaua a rămas pe ultimul loc în Grupa L, după ce, în celălalt meci, Zurich a trecut de Osmanlispor, cu 2-1.

Meciul dintre Steaua şi CS U va fi transmis duminica viitoare, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1 şi poate fi urmărit în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.