• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a terminat la egalitate meciul cu Villarreal, din Grupa L, a Europa League, scor 1-1, dar roș-albaștrii au avut două momente care ar fi putut schimba soarta partidei. Este vorba despre mingea expediată în transversală de William de Amorim, dar și de hențul în careu comis de Rukavina, nesancționat însă de arbitrul Aranovskiy.

Christoph Daum, selecționerul naționalei, prezent pe ”Arena Națională”, a fost impresionat de prestația roș-albaștrilor, dar a și spus că aceștia au avut ghinion, referindu-se exact la fazele menționate mai sus.

”Uneori este nevoie de mult noroc pentru a reuși să obții un rezultat bun și aici mă refer la penalty-ul neacordat Stelei, precum și la mingea expediată în transversală de către William de Amorim. Putea fi un gol măcar într-una din aceste faze, este clar că uneori trebuie să ai noroc în fotbal.

Norocul e ceva pe care nu-l poți controla, dar trebuie să te rogi pentru a avea noroc. Câteodată în viață trebuie să ții degetele încrucișate. Câteodată ne uităm în sus la ceruri pentru a cere noroc. Dacă aveai noroc astăzi câștigai, dar uite că s-a terminat la egalitate”, a spus Daum după meci.