• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Celebra tripletă ofensivă BBC a devenit istorie în ultima perioadă pentru Real Madrid. Bale, Benzema şi Cristiano Ronaldo nu au mai jucat împreună de peste şase luni.

23 aprilie este data ultimului meci în care toţi cei trei s-au aflat pe teren. A fost vorba chiar de un El Clasico, pierdut cu 2-3 contra Barcelonei.

Principalul motiv îl reprezintă desele probleme medicale ale lui Gareth Bale, care a ajuns la nu mai puţin de 19 accidentări în ultimele cinci sezoane.

Galezul a ratat aproape jumătate dintre minutele jucate de Real Madrid de la venirea sa, motiv pentru care conducerea grupării de pe Bernabeu ia tot mai serios în calcul posibilitatea de a-l vinde pe Gareth Bale.

Jose Mourinho şi-a exprimat constant interesul de a-l aduce la Manchester United pe Bale, iar jurnaliştii de la As au făcut deja o listă cu posibilii înlocuitori ai galezului.

De la meciul din aprilie, Zinedine Zidane a mai avut şansa de a trimite în teren BBC-ul doar în trei rânduri: în finala Ligii Campionilor cu Juventus, când Bale a fost însă rezervă şi a intrat în locul lui Benzema, în Supercupa Europei şi în Supercupa Spaniei. De fiecare dată însă a preferat să lase unul dintre ei pe banca de rezerve.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT