• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Karim Benzema a marcat de două ori în cea mai bună repriză a Realului din Champions League într-un meci jucat în deplasare. Francezul în vârstă de 29 de ani a promis să pună capăt criticilor recente cu mai multe goluri și assist-uri.

Intrat în dizgrația proprilor fani care l-au fluierat și huiduit la mai multe meciuri, ”Benz” a continuat să se bucure de aprecierea antrenorului Zinedine Zidane. Tehnicianul francez a contat pe el în meciul cu APOEL Nicosia, în care Real Madrid a scris istorie, după ce a bătut cu 6-0. ”Benz” a înscris două goluri, în minutele 39 și 45+1. ”O să vedeți ce o să fac. O să pun capăt criticilor cu mai multe goluri și mai multe assist-uri”, a explicat el după meci. ”Știu că pot face asta și o să o fac mai bine ca niciodată. Vreau să dau mai mult”, a continuat promisiunea făcută de francez.

Vocile rele au spus că Benzema trage echipa înapoi și că Real Madrid s-ar descurca mai bine fără el. ”Întotdeauna vreau să înscriu, sunt un atacant. Cu toate acestea, nu este vorba numai de goluri, pot face mai multe lucruri. Mereu mă concentrez pe jocul echipei, dacă îmi pot ajuta colegii cu o pasă, cu o cursă, cu orice pe teren, atunci o să fac ce este nevoie”, a mai punctat Karim.

Cu toate acestea, ziarele din Spania au scris că din cauza prestației slabe viitorul lui Benzema pe ”Santiago Bernabeu” este pus sub semnul întrebării. Totuși, cei din conducerea clubului ”blanco”, în frunte cu președintele Florentino Perez, rămân încrezători în abilitățile francezului în vârstă de 29 de ani. ”Sunt foarte fericit la Real Madrid", a confirmat Karim Benzema.