• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Veşti bune pentru Costel Gâlcă. Se pare că românul va avea până la urmă bani de transferuri în această iarnă. Un om de afaceri din China va cumpăra pachetul majoritar de acţiuni al lui Espanyol. Chen Yansheng va pune mâna pe 56% din acţiunile grupării catalane.

Yansheng se va întâlni luni cu Dani Sanchez Llibre pentru a finaliza afacerea. Procentul de 56% din acţiuni era deţinut de acesta, alături de Ramon Condal, fostul preşedinte al clubului.

Astfel, Chen Yansheng va fi prezent la meciul dintre Espanyol şi Villarreal, de pe 23 ianuarie, primul al său în calitate de noul proprietar al clubului catalan.

Aceasta schimbare este de bun augur pentru tehnicianul român, mai ales că, la finalul lui 2015, fusese anunţat de preşedintele Joan Collet că nu are un buget revervat perioadei de transferuri din această iarnă. Doi dintre jucătorii pe care românul anunţase că i-ar dori, de la Steaua, sunt Fernando Varela şi Alexandru Chipciu.

Getafe - Espanyol, meci din etapa a 20-a din La Liga, se va disputa duminică, de la ora 19:15, şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.