• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jucătorii lui Espanyol Barcelona nu-și doresc ca Luis Suarez să fie suspendat pentru returul din optimile Cupei Spaniei, pentru a-și putea lua revanșa. Uruguayanul poate fi sancționat după incidentele de la finalul meciului, din tunelul ce duce la vestiare pe Camp Nou, când i-a provocat pe adversari.

Jucătorii lui Costel Gâlcă au fost înfuriați de atitudinea lui Suarez, iar arbitrul a scris în raport despre incidentele provocate de el. Acum, atacantul poate primi o sancțiune drastică, dar goal.com scrie că nimeni de la Espanyol nu-și dorește asta.

“Fotbaliștii lui Espanyol vor o confruntare față în față cu Suarez, pe teren. Iar Gâlcă vrea ca întreaga sa echipă să fie validă și cu un cuțit în dinți, înainte de meciul retur, de miercuri.”, scrie sursa citată.

Partida e deja tensionată și acuzele au curs de fiecare partă. Dacă cei de la Espanyol au spus că rivalii provoacă permanent, Luis Enrique a declarat după meci, referindu-se la duritățile celor de la Espanyol: “Limitele sunt stabilite de arbitru. Aceștia sunt cei care trebuie să se asigure că e vorba despre fotbal, nu despre fotbal american.”

Espanyol - FC Barcelona, returul optimilor, se joacă miercuri 13 ianuarrie, de la ora 22:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.