• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Reacţia lui Mesut Ozil după numirea lui Zidane ca antrenor principal la Real i-a făcut pe ziariştii englezi şi spanioli să se întrebe dacă nu cumva mijlocaşul lui Arsenal e o variantă pentru "galactici".

Sub contract cu gruparea blanco între 2010 şi 2013, fotbalistul de 27 de ani se află în acest moment în cea mai bună formă a carierei. A adunat deja 16 assist-uri în 19 meciuri pentru liderul din Premier League, creând 4,42 faze de gol/partidă.

Astfel, reacţia sa de după înlocuirea lui Benitez cu Zidane nu a trecut neobservată, dând startul unor serii de speculaţii.

"O decizie bună! Unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile e antrenorul lui Real acum! Toate cele bune, Zizou", a scris mijlocaşul lui Arsenal pe contul său de twitter.

Ziariştii din Vest vorbesc inclusiv de varianta unui schimb cu Bale, urmând ca Arsenal să plătească şi o sumă de bani. Vestea plecării lui Bale odată cu demiterea lui Benitez a fost intens discutată în ultimele 24 de ore, doar că destinaţia ar fi fost iniţial United.

Pe Instagram, Ozil a postat o poză în care apare alături de Zizou şi Sergio Ramos, după cucerirea Cupei Spaniei (2011)