• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Lionel Messi nu ratează nicio zi de antrenament şi dă totul pentru a fi apt pentru cel mai important meci al finalului de an, clasicul cu Real Madrid, care se va disputa sâmbătă, 21 noiembrie, şi va fi transmis pe Digi Sport.

Conform cotidianului Marca, toţi jucătorii Barcelonei au primit liber din partea lui Luis Enrique până luni, dar singurul care este prezent la baza de antrenamente este argentinianul de 28 de ani, care nu este încă sigur de prezenţa în primul 11, pe "Santiago Bernabeu".

Chiar dacă gruparea "blaugrana" vrea să prelungească suspansul în ceea ce îl priveşte pe decarul argentinian, presa iberică a anunţat că acesta se antrenează normal de trei zile, marcând şi un gol într-un meci şcoală.

Antrenamentele se desfășoară la Ciudad Deportiva cu porțile închise și departamentul de presă al catalanilor se pare că a filtrat orice informație video, foto sau scrisă legată de prezenţa lui Leo pe teren.

Real Madrid - Barcelona e în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:30. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.