• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Sezonul acesta din La Liga se anunță unul extrem de spectaculos! După 8 etape, campionatul Spaniei este cel mai echilibrat dintre ligile de top ale Europei.

Liderul Atletico Madrid este la egalitate cu Real, iar între echipa lui Simeone și Athletic Bilbao (locul 6), diferența este de doar 3 puncte, după ce bascii au câștigat derby-ul cu Sociedad, 3-2.

Granzii Spaniei au marcat în total nu mai puțin de 17 goluri și au primit doar două. Atletico a învins-o cu 7-1 pe Granada, Real s-a impus cu 6-1 la Sevilla în fața lui Betis, în timp ce Barcelona a trecut cu 4-0 de echipa lui Florin Andone, Deportivo La Coruna.

VIDEO Atletico - Granada 7-1

VIDEO Betis - Real 1-6

VIDEO Barcelona - La Coruna 4-0

Din sezonul 2006-2007 nu a mai fost un astfel de echilibru în La Liga, după 8 etape. Atunci, Barcelona a fost lider, iar diferența dintre catalani și Sevilla, Real Madrid, Zaragoza, Valencia și Getafe era de doar 3 puncte (17 față de 14).

În Serie A TIM, Juventus are deja un avans de 5 puncte față de Roma, în Franța liderul-surpriză Nice are 4 puncte peste PSG. Doar Premier League s-ar aproia de Primera Division, diferența între Man. City (locul 1) și Everton (locul 6) fiind însă de 4 puncte. Cu două remize în ultimele două etape, Bayern are totuși un avans de două puncte în Bundesliga, față de revelațiile Koln și Leipzig.