• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Zinedine Zidane este, de luni, noul antrenor al lui Real Madrid. Francezul l-a înlocuit pe Rafa Benitez, demis după remiza, 2-2, de duminică, de la Valencia. Ronaldo a reacționat pe rețelele de socializare imediat după ce Florentino Perez a făcut anunțul instalării fostului jucător al madrilenilor.

Într-o postare pe un cont de socializare, Ronaldo Nazario Lima, fost coechipier cu Zidane pe Bernabeu în echipa considerată galactică de la începutul anilor 2000, l-a felicitat pe francez: “Noroc Zidane. Real Madrid e pe mâini sigure!”

Și David Beckham, de asemenea coechipier cu Zizou la Madrid, a postat un mesaj pe o rețea de socializare: “Se putea mai bine de atât? Omul care a fost cel mai bun în jocul pe care îl iubim a preluat clubul pe care eu și mulți alții îl iubim. Cineva cu ținută, pasiune și care nu acceptă eșecul sub nicio formă. Persoana cea mai potrivită pentru acest post!”