• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mesut Ozil ar putea reveni în La Liga, chiar la FC Barcelona, marea rivală a lui Real Madrid, echipa de la care a plecat în Premier League, la Arsenal. Germanul de origine turcă poate pleca gratis, vara viitoare, de pe ”Emirates”, având în vedere că înțelegerea sa cu ”tunarii” urmează să expire și vrea să profite cât mai mult de acest lucru.

Potrivit As.com, acesta i-a informat deja pe șefii Barcelonei că vrea un salariu brut anual de 19 milioane de euro, pentru ca în conturile lui, după plata tuturor taxelor, să rămână cu zece milioane de euro.

Sursa citată precizează că este greu de crezut că Barcelona va putea să se ridice la nivelul pretențiilor lui Ozil, în condițiile în care nu a ajuns încă la o înțelegere cu Lionel Messi, pentru semnarea unui nou contract, iar eventualele solicitări ale argentinianului ar putea depăși așteptările catalanilor.

Lucrurile s-ar putea schimba dacă Arda Turan va pleca de pe Camp Nou. Acesta are al șaselea salariu din lotul Barcelonei, iar, o eventuală cedarea a sa, va elibera o sumă importantă din bugetul clubului.

În prezent, Ozil, care se pare că nu intenționează să semneze prelungirea contractului cu Arsenal, câștigă 8,2 milioane de euro pe an.

Mesut Ozil mai este dorit și de Jose Mourinho, la Manchester United. Germanul și managerul portughez au plecat, împreună, în 2013 de la Real Madrid. Primul a ajuns la Arsenal, pentru 47 de milioane de euro, iar, al doilea, a revenit la Chelsea.

Arsene Wenger s-a resemnat deja cu ideea că îl va pierde gratis pe Ozil, lucru care s-ar putea întâmpla și cu Alexis Sanchez. În privința turcului, managerul francez și-ar dori să-l aducă în locul său pe Leon Goretzka, de la Schalke.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT