• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Posibilitatea ca Barcelona să părăsească Primera Division este tot mai mare.

Preşedintele Ligii Spaniole, Javier Tebas, a declarat în presa spaniolă că nu exclude chiar posibilitatea ca actualul sezon din La Liga să se încheie fără Barcelona, Espanyol şi Girona, în cazul în care Catalonia îşi va proclama independenţa în timpul stagiunii.

"Este un scenariu care trebuie analizat din punct de vedere legal. Nu am garanţia că La Liga se va încheia în actuala formulă. Dacă se va proclama independenţa voi contacta cluburile catalane din La Liga pentru a le întreba care este poziţia lor şi ce planuri au. Legea spune că în acest campionat joacă doar echipele afiliate la Federaţia Spaniolă de Fotbal", a declarat Tebas pentru Marca.

"Acum câteva luni nu-mi puteam imagina un campionat fără Barcelona sau Espanyol, însă acum văd posibil acest scenariu, din păcate", a mai spus Javier Tebas.

Incidentele de duminica trecută, când a avut loc referendumul pro-independenţă din Catalonia, considerat ilegal de guvernul spaniol, au dus la disputarea partidei din etapa trecută, Barcelona - Las Palmas, de pe Camp Nou, cu porţile închise.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT