• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Real Madrid - Sporting Gijon 5-1. Al doilea meci al lui Zidane pe banca madrilenilor a adus o nouă victorie la scor a "albilor". Bale, Benzema și Cristiano au reușit să înscrie toate cele 5 goluri ale "galacticilor" și antrenor francez s-a arătat extrem de mulțumit de prestația tripletei BBC.

"Toți 3 au jucat foarte bine și nu e nicio surpriză faptul că sunt foarte mulțumit de lucrurile pe care le fac pe teren atât când au mingea. Sunt însă foarte mulțumit și de modul în care muncesc atunci când nu avem balonul. Și-au îmbunătățit foarte mult jocul defensiv. Acum toată lumea e convinsă că dacă ne apărăm și alergăm suficient cu toții vom reuși să ne facem viața mai ușoară. Trebuie să ne îmbunătățim performanțele din punct de vedere fizic, dar cred că vom reuși să facem și asta în săptămânile care urmează" a recunoscut francezul în cadrul unei conferințe de presă.

Zidane nu știe însă dacă va putea conta prea curând pe toți cei 3 oameni din ofensivă. Ronaldo e singurul apt sută la sută din punct de vedere medical. Bale s-a accidentat la gleznă, iar Benzema are și el probleme. "Karim a primit o lovitură. La Bale situația este mai complicată. Va efectua un RMN și vom vedea apoi cât va trebui să stea departe de teren" a declarat fostul decar al naționalei Franței.

Tehnicianul galacticilor a vorbit și despre situația lui James Rodriguez, cel care în mandatul lui Benitez a fost mai mult rezervă. Nici în cele două partide cu Zidane antrenor columbianul nu a prins primul 11. A fost trimis însă de fiecare dată pe teren în partea secundă, în locul lui Isco.

"Suntem toți în aceeași barcă. Poate meciul următor va juca James toate minutele și Isco nu va evolua deloc. Am 25 de jucători la dispoziție care se pregătesc bine. E dificil să fac echipa, dar asta este responsabilitatea mea. Toți vor să joace, dar eu sunt cel care ia deciziile" a încheiat Zidane.