• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ionel Ganea a recunoscut, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, că el este noul antrenor al celor de la ASA Târgu Mureș. Fostul atacant, care a și condus primul antrenament la noua sa echipă, a primit însă o lovitură teribilă, la care nu se aștepta absolut deloc.

Gabi Mureșan, cel mai experimentat jucător al celor de la ASA, nu va mai juca până la final.

”Gabi Mureșan are coasta ruptă și nu mai știu dacă mai poate juca până la finalul sezonului. Eu cred că ne putem salva de la retrogradare. Contractul e făcut, deocamdată, până la vară. Sunt conștient că este foarte greu, dar în fotbal este posibil orice.

Eu nu vreau să comentez despre trecut, ci doar prezentul și viitorul. Încet-încet își revine și terenul. Va fi foarte greu fără Mureșan, deoarece era un jucător foarte util, îi mobiliza foarte bine pe jucători în teren”, a spus Ganea, la Digi Sport.

Ionel Ganea, care a revenit în antrenorat după un an de pauză forțată, este al cincilea antrenor de la ASA în acest sezon, după Dario Bonetti, Dan Alexa, Ilie Stan şi Ionuţ Chirilă.

25 de meciuri a bifat Gabi Mureșan pentru ASA Târgu Mureș în acest sezon, în toate competițiile, echipă pentru care a marcat două goluri.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT