• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Pandurii - Concordia 3-2. Cu Dan Alexa în tribune, ilfovenii au fost învinși la Severin la capătul unui meci nebun. Golul victoriei gorjenilor a venit la ultima fază a partidei. Cu doar câteva zeci de scunde înainte, Chiajna ratase o ocazie monumentală.

La finalul meciului, Dan Alexa și-a găsit cu greu cuvintele. "Am ratat ocazii imense chiar și la 2-2, am fost naivi. N-ai voie să te aperi la ultima fază în felul acesta. După un asemenea joc nici nu știi ce poți să spui...Dacă ești prost, pierzi când practic aveai jocul în mână. Până la primul gol nu ne-au pus sub nicio formă în pericol. Am luat gol din nimic. E naivitate și am plătit. Fiecare punct este important. Ghinion nu este, este prostie. N-ai voie să tratezi așa ultima fază" a declarat Alexa.

Cu succesul obținut în fața Concordiei, echipa lui Stoican a reintrat în lupta pentru evitarea retrogradării. Gorjenii mai au de disputat 4 partide, iar ilfovenii 3. Echipa lui Alexa va evolua în deplasare la Mediaș și Voluntari și acasă cu FC Botoșani.

"Felicit Pandurii. Cu victoria lor de azi s-a redeschis cursa pentru evitarea retrogradării. Ne mai trebuie 9 puncte. Noi avem cel mai greu program și tocmai de asta era foarte important să obținem puncte aici" a mai spus antrenorul ilfovenilor.

Alexa a trebuit să urmărească din tribună evoluția echipei sale, fiind din nou suspendat. Antrenorul ilfovenilor e însă de părere că echipa sa trebuia să plece cu toate cele 3 puncte de la Severin chiar dacă secundul său a fost cel care a oferit indicații.

"Pentru că am depășit 33 de centimetri și alți antrenori depășesc la fiecare fază spațiul și nimeni nu spune nimic, n-am ce să comentez. Nu dau nume pentru că suntem prieteni. Așa a vrut Istvan Kovacs. Nu știu dacă e un handicap că nu am stat pe bancă. Pe finalul acesta de joc nici nu trebuia să fie un antrenor pe bancă. Când ai corner în minutul 92 și ai mingea și ei scapă pe contraatac nici n-am ce să spun" a încheiat fostul mijlocaș.