• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Echipa lui Ioan Andone a obţinut prima victorie în Derby de România, pe Arena Naţională, chiar dacă a fost condusă de rivală încă din debutul meciului. "Câinii roşii" şi-au trecut în cont al doilea succes în ultimele 18 meciuri în toate competiţiile împotriva Stelei şi s-au apropiat la 5 puncte de lider.

Chiar şi aşa, Ioan Andone nu e sigur că va rămâne antrenorul lui Dinamo şi a aruncat din nou săgeţi spre Adi Mutu.

"Caută ei şi acum înlocuitori pentru mine. Astea sunt informaţiile mele. Asta e viaţa. Eu ştiu ce e Dinamo, nu trebuie să vină nimeni să îmi spună. Nu plec. Voi pleca sigur dacă voi lua titlul.

Golurile au venit firesc, eu am analizat foarte bine jocul lor. Ei au jucători buni, dar noi avem jucători şi mai buni. Strategia a fost bună, cu pressing, cu agresivitate. Aşa am dat golul 3, aşa am scos penalty. Atmosfera a fost superbă.

O să strige demisia fanii la meciul următor. Avem cel mai bun atac din România. Aceste lucruri nu sunt întâmplătoare. Trebuie să ne rezolvăm problemele din apărare. Au jucat totuşi bine azi.

A fost chestie de inspiraţie introducerea lui Nemec. După cum se antrenează Gnohere, nu am ce să îi reproşez. I-am spus că sigur va juca. A fost greu pentru ei că nu i-am lăsat să joace. Au posesie bună, cu jucători de calitate", a spus Ioan Andone, după meci.

Astfel, după ce a ajuns la 8 meciuri fără înfrângere în "eternul derby", Dinamo a acumulat 29 de puncte, fiind la cinci lungimi de "roş-albaştrii", cu 8 etape rămase de disputat din sezonul regulat.