• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali susţine decizia luată de Gică Hagi, care a desfiinţat echipa a doua a celor de la Viitorul şi se pregăteşte să renunţe la cei mai importanţi fotbalişti, cu scopul de a reduce cheltuielile.

Patronul FCSB consideră că managerul tehnic al campioanei României riscă să intre în faliment, dacă va continua să cheltuie la fel de mult ca până acum.

"E o mare bucurie pentru mine să aud asta. A ales cea mai bună soluţie. Dacă nici când iei campionatul nu poţi să vinzi afară cei mai buni jucători ai tăi... În condiţiile în care i-a scos pe Nedelcu şi Coman. Mai scoţi aşa fotbalişti?

Şi-a dat seama că se luptă cu morile de vânt. Echipa a doua costa 300.000-400.000 de euro. Dacă nu făcea aşa, peste cinci ani ajungea tot la soluţia asta şi avea periclitată situaţia financiară a familiei. Totul e la noroc cu copiii ăştia.

Dacă nu desfiinţează Academia, ajunge la faliment. Ce să facă, să îşi cheltuie toată averea pentru a creşte jucători?", a spus Becali, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

Potrivit Gazetei, după ce va vinde şi ultimii jucători în schimbul cărora ar putea obține sume importante (Cristian Ganea și Kevin Boli) și va renunța la jucătorii cu experiență aduși la începutul sezonului (Ovidiu Herea, Andrei Dumitraș și Marius Constantin), Hagi ia în calcul să accepte una dintre ofertele pe care le are din afara României și să regândească proiectul pe care îl are la Ovidiu.