• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali caută investitori pentru Dinamo, după ce Negoiţă a anunţat că vinde clubul pentru 4 milioane (cel care ar urma să fie noul patron are de acoperit şi datorii de 800.000 - 900.000 de euro). Andone şi Marica sunt soluţiile patronului FCSB, însă niciunul nu doreşte să se implice.

Săptămâna trecută, în direct la Digi Sport, Negoiţă a dezvăluit că se retrage din fotbal, decizia sa fiind "ireversibilă". Preţul cerut nu pare unul mare, atâta vreme cât nu există datorii ascunse, astfel că în ultimele zile s-a vorbit intens pe marginea subiectului.

Azi, Becali a dezvăluit că a încercat să intermedieze un deal, însă s-a lovit de refuz. Nici Andone şi nici Marica, pe care îi vedea potriviţi, nu iau în calcul o revenire în Ştefan cel Mare din postura de investitori.

"Cât costă Dinamo? Cât Florinel Coman şi Nedelcu! Păi atât au costat ei împreună! S-o ia Andone, are bani Andone. Îţi spun eu că are, de ce nu dă Andone bani s-o ia?

Cu încă cineva am vorbit: cu Marica. Mi-a zis că nu poate s-o ia singur. I-am spus să-l convingă pe Andone! Dinamo costă 5 milioane de euro, dar n-o cumpără nimeni. Dacă vrei să intri în faliment, cumpără o echipă de fotbal. Dacă ai inteligenţa lui Becali, nu intri în faliment", a spus Becali pentru PRO TV.

Totuşi, Marica a fost în trecut tentat să investească la Dinamo, după cum singur a recunoscut în urmă cu mai puţin de două săptămâni. El chiar a purtat discuţii în acest sens cu Negoiţă, dar totul a rămas doar la stadiul de proiect.

Am fost tentat să investesc. Vreau să întorc fotbalulului o parte din ceea ce el mi-a oferit. Aș vrea să ajut, este nevoie de oameni care iubesc și simt fenomenul.

Am încercat să am o discuție cu Ionuț Negoiță înainte să ajung la Steaua, dar lucrurile nu s-au finalizat. Dinamo e un club cu tradiție, are suporteri, are valori, ar merita să aibă o echipă care face performanță, care-și dorește să câștige campionate și să joace în cupele europene.

Nu am fost contactat de Dinamo înainte să ajung la Steaua. Am vorbit cu Negoiță doar despre a investi acolo, dar asta nu s-a concretizat", a dezvăluit Marica.