• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Zi neagră pentru Steaua. După ce aseară Becali anunţa triumfător că s-a înţeles cu Budescu şi Marica are şanse 90% să ajungă sub comanda lui Reghecampf, în acest moment transferurile sunt în impas. Dacă fotbalistul Astrei are în continuare şanse destul de mari să fie transferat, în acest moment lipsind acordul lui Ioan Niculae (Becali şi fotbalistul s-au înţeles), pista "Marica" e compromisă.

Contactat de Digi Sport, Becali a explicat faptul că atacantul este tentat de o înţelegere cu o formaţie din Vest, deşi ieri părea foarte interesat de oferta campioanei.

"Cred că transferul lui Marica e picat. Noi am aşteptat un semn, dar în zadar. Probabil că el vrea să plece "afară".", a spus Gigi Becali pentru Digi Sport.

Becali voia să semneze cu Marica pe doi ani şi a fost de acord cu salariul şi primele de obiectiv dorite de jucător. Vârful şi-ar fi dorit, se pare, să parafeze un contract doar până în vară, pentru ca apoi să poată pleca din postura de jucător liber de contract la un club din străinătate.

1,8 mil. € este cota de piață a lui Marica, conform transfermarkt