• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Gigi Becali a anunțat, miercuri, cu câteva ore înainte de meciul retur cu Sporting, că sârbul Bogdan Planic este oficial jucătorul FCSB-ului.

Planic a semnat deja, era Vali la masa oficială. El în noaptea asta doarme deja în cantonamentul echipei”, a declarat Becali, ÎN DIRECT la Digi Sport, în emisiunea ”Fotbal Club”.

Informația a fost confirmată inclusiv pe pagina de Facebook a FCSB-ului, acolo unde clubul anunță că acesta a semnat pe patru ani și urmează să poarte tricoul cu numărul 16.

Fundașul central de 25 de ani a ajuns chiar miercuri la București, însă a fost nevoit să-l aștepte pe președintele Valeriu Argăseală timp de mai multe ore, după ce oficialul ”roș-albaștrilor” a participat la dineul oficial de înaintea meciului cu Sporting.

Fizic sunt pregătit și aștept să joc. N-am vorbit cu nimeni de la echipă, doar managerul meu a vorbit cu Steaua. Sper ca Steaua să facă un joc bun diseară, a făcut un meci bun în tur. O să fie mai ușor să mă acomodez pentru că este Momcilovic aici”, a spus Planic la sosirea în România.

Planic are 25 de ani şi are o cotă de piaţă de 600.000 de euro. Fundaşul a fost adus cu un an în urmă pentru 400.000 de euro de la OFK Belgrad.

40 de meciuri și un gol are Planic în tricoul celor de la Vojvodina, în toate competițiile.

300.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Planic.

Bogdan Planic se alătură astfel celorlalți 13 jucători aduși în această vară de Gigi Becali: Florinel Coman, Artur Jorge, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu, Constantin Budescu, Filipe Teixeira, Junior Morais, Ionuț Larie, Cătălin Golofca, Andrei Vlad, Robert Grecu, Toma Niga și Paul Szecui; plus Daniel Benzar, revenit după împrumutul la Academica Clinceni.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT