• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CSM Poli Iași - Dinamo 2-1. Golul marcat de brazilianul Jo, la chiar ultima fază a partidei, a declanșat fiesta în vestiarul moldovenilor. După ce au sărbătorit alături de fani, fotbaliștii antrenați de către Flavius Stoican au dat frâu liber sentimentelor de bucurie și la cabină.

Căpitanul Andrei Cristea și-a felicitat fiecare coleg în parte, după care s-a cântat secunde bune ”Iașiul, Iașiul!”. În frunte cu antrenorul, jucătorii au dansat și au sărit în sus de bucurie. La mica petrecere a fost prezent și președintele clubului.

La un moment dat, Stoican a cerut să se facă liniște, a așteptat câteva secunde, după care a urlat, evident cu satisfacție: ”Bravo, băăi!”. Bucuria tuturor celor din vestiar a fost cu atât mai mare cu cât echipa a reușit să facă egal în fieful Stelei și să câștiga, acasă, în fața lui Dinamo, în cele mai recente două etape.

"Fotbalul te răsplăteşte atunci când îl joci. Asta s-a întâmplat azi, dar asta încerc eu să le transmit jucătorilor la fiecare meci. Important e să rămânem ponderaţi, nu trebuie să ne luăm nasul la purtare. E o victorie mare, dar ne aşteaptă o partidă grea cu Astra. Sunt convins că putem învinge în fiecare meci şi am încredere că putem face lucruri măreţe la Iaşi.

Sunt încântat de Cătălin Ştefănescu, Jo şi Kizito. Mă bucur că cei din conducerea clubului au făcut eforturi să îi aducă, înseamnă că au încredere în mine şi în echipă", a spus Flavius Stoican, la flash-interviul acordat în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.