• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

CFR Cluj dă lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor. Aducerea lui Silviu Lung junior, de la Astra Giurgiu, este ca şi rezolvată, a anunţat preşedintele grupării din Gruia, Iuliu Mureşan, la "Digi Sport Matinal".

"E destul de greu, însă cred că o să reuşim. Este vorba să oferim Astrei şi doi jucători la schimb, Nascimento şi Nouvier, iar ei îşi doresc asta. Lung este rezonabil, profesionist, un portar foarte bun pe care ni-l dorim. Mai sunt doar mici detalii de pus la punct cu clubul, însă, în mare, lucrurile sunt rezolvate", a declarat Mureşan.

CFR Cluj a mai rezolvat transferurile lui Paulo Vinicius, un fundaș brazilian de 32 de ani de la Apolon Limassol, și Pelayo, un mijlocaș spaniol de 26 de ani de la Elche, însă nu se va opri aici.

"Am făcut deja şapte transferuri, vin şi Vinicius, un brazilian pe stilul nostru şi al lui Dan Petrescu, şi Pelayo, un număr 8 de la Elche. Am mai avea nevoie de doi atacanţi, încă un mijlocaş şi două extreme. Transferuri putem face până la încheierea perioadei de mercato", a mai spus şeful ardelenilor.

CFR Cluj mai adusese în această vară cinci jucători, Balic, Hoban, Alexandru Vlad, Coman şi Urko Vera, şi va ajunge la nouă transferuri realizate după anunţatele veniri ale lui Lung şi Jeremy Bokila, pe care ardelenii i l-au suflat lui Dinamo.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT