• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Cătălin Munteanu (37 de ani), team-managerul celor de la Dinamo 2, a dezvăluit, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, de ce ține cu roș-albii, deși a terminat junioratul la Steaua, echipă pentru care ulterior a evoluat și la seniori.

TOATE INFORMAȚIILE DESPRE DINAMO-STEAUA LE GĂSIȚI AICI!

”Am rămas cu inima la Dinamo. De mic am cochetat însă cu Dinamo. Multă lume nu știe, dar atunci când am fost copil am fost de două ori la Dinamo, la juniori și nu am putut să stau.

Apoi, printr-o conjunctură, am ajuns la Steaua, la juniori. Eram la liceu și aveam 14 ani. Am jucat la juniori, apoi am debutat la Steaua, după care am plecat de la Steaua.

Am ajuns la Dinamo, grupare pentru care am jucat 7 ani și unde mă aflu și acum în calitate de oficial”, a spus cel poreclit pe vremea în care era jucător activ ”Cap de Zmeu”.

LIVE VIDEO& TEXT AICI

Chiar dacă a câștigat două titluri cu Steaua, spre deosebire de unul cu Dinamo, Munteanu nu și-a putut scoate actuala echipă din suflet.

”Ca orice copil, de mic îți alegi o echipă iar mie mi-a plăcut de Dinamo”, a mai spus Cătălin Munteanu la ”Digi Sport”. 

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate ÎN TIMP REAL pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.