• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Cazul "Bărboianu" e departe de a se fi încheiat. După ce ilfovenii au susținut că vor depune memoriu întrucât, în lipsa unui doctor asigurat de ASA, Bărboianu a fost nevoit să aștepte în ambulanță aproape o jumătate de oră, iar medicul de pe ambulanța UPU-SMURD a avut o poziție total diferită față de cea a ofițerului de presă al Concordiei Chiajna și unuia dintre apropiații jucătorului, a venit rândul clubului din Tg. Mureș să expună un punct de vedere.

Contactat în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport, directorul general al formației mureșene a precizat că ASA s-a achitat cu brio de toate sarcinile privind ogranizarea partidei în cauză. Mai mult, Cristian Cherteș a precizat că gruparea la care este legitimat Ștefan Bărboianu ar putea fi acționată în instanță de către SMURD pentru declarațiile făcute în ultimele zile.

"Cei de la SMURD Tg. Mureș sunt foarte supărați și abia i-am oprit să nu-i dea în judecată clubul Concordia Chiajna. Sunt foarte supărați. Au fost acolo cele două ambulanțe. Nu începe meciul până nu se verifică dacă au personal medical. SMURD-ul din Tg. Mureș e cel mai renumit din țară. Eu vă spun sută la sută că aveau ambele ambulanțe echipaj. Eu nu știu care sunt procedurile medicale după ce un jucător iese de pe teren. Ei spun că sunt foarte supărați și vor să dea clubul Concordia Chiajna în judecată. Eu știu că erau două ambulanțe cu echipaj medical. Din punctul nostru de vedere am luat toate măsurile dacă putem să ajutăm jucătorul. Am vorbit și cu cei din conducerea clubului din Chiajna. Am făcut tot ce e posibil omenește și ne pare rău pentru accidentarea jucătorului" a declarat Cristian Cherteș, directorul general al clubului ASA Tg. Mureș.

VIDEO CU DECLARAȚIILE

Ștefan Bărboianu s-a accidentat în minutul 73 al meciului dintre ASA Tg Mureș și Concordia Chiajna (2-1), după ce Cristi Bălgrădean a ieșit greșit pe o centrare, intrând atât în Andrei Ciolacu, provocând penalty, cât și în coechipierul său, provocându-i o leziune la genunchiul drept.

Apărătorul Concordiei a suferit, conform primului verdict, o ruptură a ligamentelor colateral, medial și lateral și o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, însă a ajuns la spital la aproximativ 45 de minute de la accidentare. Aproximativ 30 de minute a fost nevoit apărătorul să aştepte doar în ambulanţă, până să fie transportat.

VIDEO CU ACCIDENTAREA