• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Chiar dacă în România știrea interesului Barcelonei pentru atacantul Craiovei, Andrei Ivan, a fost întâmpinată cu scepticism, ba uneori chiar cu ironii, Gică Craioveanu a confirmat, în direct, la Digi Sport Special, informația. 

Fostul mijlocaș al lui Getafe, Villarreal și Real Sociedad, printre altele, a dezvăluit că a vorbit cu însuși antrenorul echipei secunde a Barcelonei, Gerard Lopez, despre atacantul român.

”Să știi că am vorbit alaltăieri cu Gerard Lopez, unul dintre șefii de acolo. Ivan este un jucător care e în perspectiva lor, în vederile lor. Îl consideră foarte interesant, de viitor.

E un jucător pe stilul Barcelonei, e bun 1 contra 1, e foarte rapid. Andrei, dacă ar învăța - și o să învețe, că e copil -, să intre în combinații, că Barcelona e o echipă foarte combinativă, ar fi un jucător perfect pentru stilul lor”, a declarat Gică Craioveanu.

Andrei Ivan, care e dorit și de Steaua, a declarat că și-ar dori ca transferul la Barcelona să se realizeze până la sfârșitul lunii.

“Din câte se spune, sper să se facă transferul. Dar vom vedea la sfârșitul lunii. Voi face față. Sper să fac față, chiar echipa secundă, nu ajunge acolo oricine. Sper să fiu pe bancă la meciuri și să joc”, a declarat atacantul de 19 ani.

Sursa foto: micapi.ro