• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Imediat după tragerea la sorţi din semifinalele Cupei României, care i-a scos în cale CFR-ului pe ASA Târgu Mureş, Iuliu Mureşan, preşedintele din Gruia, a vorbit despre subiectele fierbinţi care privesc echipa.

Gregory Tade ar putea fi o ţintă pentru fosta campioană, în condiţiile în care atacantul nu a fost luat de Reghecampf în primul cantonament al iernii. Francezul nu mai poate evolua decât pentru clujeni sau în spaţiul ex-sovietic, bifând deja două formaţii din campionatul intern în această stagiune. Totuşi, în acest moment CFR nu se gândeşte la o "repatriere" a atacantului, salariu acestuia fiind, probabil, principala piedică.

"Tade e un jucător bun şi un caracter aparte. Probabil el nu s-a adaptat la Steaua, dar acest lucru depinde de mulţi factori: sistemul de joc, antrenor, grup. Tade e un profesionist desăvârşit, dar nu am vorbit despre întoarcerea lui la CFR. Ştiu că el poate juca în acest sezon doar la Steaua sau la noi, însă nu am discutat de aducerea lui", a spus Iuliu Mureşan, la Digi Sport.

În ultima săptămână s-a discutat intens despre aducerea lui Camora sub comanda lui Reghecampf. Roş-albaştrii au renunţat la această pistă, transferându-l deja pe Momcilovic, însă Mureşan a confirmat că au existat tatonări între cele două părţi pentru fundaşul stânga italian.

"A existat interes pentru Camora, însă nu ne-au mai sunat. Probabil că cei de acolo au găsit o altă variantă", a mai spus oficialul clujenilor.

Vezi mai jos intervenţia lui Tade