• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CS U Craiova - Dinamo 2-2. Ultimul meci disputat între olteni și ”câini” a fost unul extrem de ”aprins”, cu cartonașe roșii și spirite încinse. În finalul partidei, Jeremy Bokila a aruncat cu apă spre fanii gazdelor, dar totul pornise din momentul schimbării, când atacantul congolez le-a arătat degetele mijlocii.

CS U Craiova și Dinamo au remizat la Drobeta Turnu-Severin, scor 2-2, în ce pare să fie cel mai încins meci al sezonului. Așa cum sunt toate duelurile între olteni și "câini", nici partida de sâmbătă seară, transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1, a fost una extrem de spectaculoasă și cu o încărcătură deosebită. Spiritele s-au încins pe parcursul întregii partide, în minutele 29 și 45+3 la eliminările lui Zlatinki, respectiv Costache, dar și în partea secundă. În repriza a doua, la doar trei minute după ce Băluță a redus din diferență, Cosmin Contra a decis să-l introducă în locul lui Jeremy Bokila pe Adam Nemec. După ce și-a salutat colegul, atacantul congolez s-a îndreptat spre banca de rezerve dar nu înainte să ridice degetele mijlocii spre suflarea ”alb-albastră”. Decarul lui Dinamo a fost imediat taxat de olteni, care l-au huiduit și fluierat.

Bokila a ”lovit” din nou, după fluierul final, când a aruncat cu apă către aceiași suporteri de la CS U Craiova care îl contestau. Ieșirea nervoasă a dinamovistului a fost imediat observată de jucătorii Craiovei, dar și de câțiva memebri ai staff-ului tehnic. Aceștia i-au cerut socoteală atacantului congolez și de aici a ieșit un ”meleu” în toată regula, la mijloc fiind prins și Ionel Dănciulescu, rezerva de arbitru Iulian Dima și Cătălin Mulțescu, fiul fostului antrenor de pe banca lui CS U Craiova. 

VIDEO CU BOKILA ÎN MOMENTUL SCHIMBĂRII: