• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Dennis Man, fotbalistul decisiv pentru FCSB în prima etapă, s-a gândit serios să plece de la echipă în această vară, dezamăgit de faptul că nu i s-au acordat şanse în stagiunea trecută.

"Acest Boldrin îmi place, dar Steaua ar lua titlul și dacă l-ar folosi pe Dennis Man în locul lui. Sunt sigur de asta. Să-l joace pe Man trei meciuri titular și în al patrulea va exploda de vei da cu pălăria de pământ!", spunea Ilie Balaci în toamna trecută, neînţelegând de ce Reghecampf nu îi oferă mai multe şanse puştiului transferat de la UTA.

Fostul tehnician nu a avut tăria să mizeze pe Man, blocându-i ascensiunea, astfel că Man a luat în calcul în această vară să dea curs unei alte provocări, unde să joace mai mult. Conştient de potenţialul incredibil al tânărului jucător, Duckadam l-a sfătuit pe tatăl acestuia să nu se grăbească, fiind convins că în această stagiune fotbalistul va primi mai multe şanse.

De altfel, inclusiv Becali a înţeles că Man are nevoie de încredere şi, pentru a-l motiva, a anunţat de fiecare dată că postul U21 va fi acoperit de Dennis. La sfaturile lui Duckadam, Man a renunţat la ideea de a pleca, iar acum culege roadele: nu doar că a fost printre cei mai buni în cantonamentele roş-albaştrilor, dar a marcat şi golul victoriei în confruntarea cu Voluntari, din prima etapă.

"Noi l-am transferat pentru că era cel mai bun jucător pe care UTA îl avea, dar, din păcate, el n-a primit șanse din partea fostului nostru antrenor. Spun din păcate pentru că este unul dintre cei mai buni tineri jucători pe care îi are România, un jucător care va ajunge mare și care trebuia forțat! Așa, a pierdut un an de pomană. Eu l-am susținut foarte mult și chiar am vorbit cu tatăl lui în această vară pentru că nu știa ce să facă. Dacă să mai rămână sau să plece de la Steaua. Era supărat că a pierdut un an pe care putea să-l joace în altă parte. Mă bucur că l-am sfătuit să rămână, iar acum este titular. Cu meciuri în picioare o să crească și o să-l vedeți pe adevăratul Dennis Man", a spus ieri Duckadam.

La rămânerea lui Man la FCSB a contribuit, în afară de Duckadam, şi noul tehnician Nicolae Dică. Acesta a înţeles imediat că tânărul se poate transforma într-unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 şi a avut mai multe discuţii individuale, în care i-a explicat cât de important e în proiectul său. De altfel, la finalul meciului cu ilfovenii, tânărul jucător i-a dedicat reuşita lui "Nic", aşa cum îi spune antrenorului care a investit încredere în el.