• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Roș-albaștrii se află în cantonament în Slovacia, dar la București se discută intens despre transferuri. În afara venirilor, acolo unde mai sunt așteptate să se parafeze mutările lui Teixeira și a lui Nedelcu, Becali a decis să se despartă și de câțiva jucători, cum sunt Tamaș, Moke și Muniru. Sunt acei fotbaliști care au dezamăgit în sezonul trecut, printre care se numără și William de Amorim (25 de ani).

Becali era decis să renunțe la brazilian, așa cum va face și cu Boldrin, care, mai mult ca sigur, va semna cu Kayserispor. Numai că planul finanțatorului a fost deturnat de Nicolae Dică. Noul tehnician al vicecampioanei i-a spus lui Becali, potrivit sport.ro, că vrea să-l păstreze pe mijlocașul stânga, că are nevoie de el, și că mai merită o șansă, măcar până după disputarea tururilor preliminare din Champions și Europa League.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

În plus, Dică nu vrea să rămână descoperit pe stânga, mai ales dacă nu se va materializa transferul lui Teixeira. Portughezul, care trebuia să ofere un răspuns până duminică, a mai cerut un răgaz de o săptămână, astfel, că antrenorul a cerut măsuri de precauție. În plus, și dacă va semna, Teixeira va avea nevoie de timp suplimentar pentru a ajunge la nivelul de pregătire al colegilor săi.

Becali nu ar spune nu unei oferte avantajoase pentru De Amorim, ceea ce ar însemna o nouă afacere de succes după cea cu Boldrin, care-i va aduce în buzunare suma de 1.200.000 de euro.

Primul stagiu de pregătire al celor de la FCSB se va încheia la data de 22 iunie, după care se va pleca în al doilea cantonament al verii, la Apeldoorn, Olanda, în perioada 25 iunie - 8 iulie.