• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB va întâlni vineri FC Voluntari în prima etapă a returului sezonului regulat. Nicolae Dică a stabilit lotul pentru meciul cu ilfovenii și a decis să trimită la echipa a doua cinci jucători. Printre ei se numără și Cătălin Golofca, care nu a mai jucat la prima echipă de trei săptămâni, dar și Vlad Achim.

Cătălin Golofca, Vlad Achim, Marian Pleașcă, Paul Szecui și Andrei Vlad sunt cei cinci jucători pe care Nicolae Dică i-a lăsat în afara lotului pentru meciul cu FC Voluntari și i-a trimis la echipa secundă a clubului, care va juca tot vineri, cu echipa a doua a ilfovenilor.

Cei cinci s-au antrenat în această dimineață separat de restul lotului, sub comanda unuia dintre preparatorii fizici, Horea Codorean. Dacă în cazul lui Golofca este vorba de o pedeapsă, decizia în privinţa celorlalţi e luată pentru a le oferi minute. Ei vor întări echipa secundă, dar pot reveni oricând la prima echipă, dacă situaţia o cere sau dacă îi conving prin prestaţii pe Dică.

Meciul dintre FC Voluntari 2 și FCSB 2 se va disputa de la ora 15:00. După șapte etape disputate în liga a treia, echipa secundă a roș-albaștrilor ocupă poziția a șasea, cu 13 puncte, la egalitate cu ocupanta locului cinci.

VIDEO cu antrenamentul jucătorilor trimiși la echipa a doua

8 meciuri are Golofca pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile.

8 meciuri și o pasă de gol are Achim pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile.

3 meciuri are Pleașcă pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile.

1 meci are Andrei Vlad pentru FCSB în acest sezon.

Paul Szecui nu a apucat încă să debuteze pentru prima echipa a celor de la FCSB, dar a fost de două ori rezervă, la meciurile din Europa League.

Partida dintre Voluntari și FCSB se va disputa vineri, 13 octombrie, de la ora 20:45, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT