• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Becali a anunţat astăzi transferul lui Coman, de la Viitorul, însă campania de achiziţii e departe de a fi încheiată. În direct la Digi Sport Matinal, patronul FCSB a anunţat că vrea să mai întărească echipa.

La adăpostul garanţiei că echipa va juca cel puţin în grupele Europa League, Gigi continuă să facă transferuri de marcă. După ce săptămâna trecută i-a luat pe Nedelcu şi Benzar de la Viitorul, un alt jucător campion cu Hagi vine sub comanda lui Dică: Coman. Însă în perioada următoare vor mai veni şi alţi jucători, promite Becali, care e conştient că în apărare echipa suferă.

"Mai am, mai mai în plan mutări. Să văd dacă vrea Dumnezeu să le fac. Trebuie neapărat să mai iau un fundaş central. Şi probabil un atacant, ca să avem şi noi trei-patru", a spus Becali, la Digi Sport Matinal.

În ultima perioadă, Becali a tatonat pista "Băluţă", mijlocaşul ofensiv al Craiovei rămânând în continuare o ţintă, în ciuda reticenţei oltenilor.

"Un jucător care mie îmi place e Băluţă. Dacă pot să îl iau, îl iau. E o ţintă spre care mă îndrept, dar înţeleg că nu vor să îl dea. Ei să nu se supere pe mine, eu fac ofertă, două milioane de euro. Să refuze, dacă nu vor. Dar de ce să se supere, eu le ridic cota jucătorului", a mai spus Becali, pentru ca apoi să facă "lumină" în cazul lui Gnohere, despre care s-a spus că ar vrea să plece, nemulţumit că nu e titular: "De plecat nu mai pleacă nimeni".

Jucătorii transferați de FCSB în această vară: Artur Jorge, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu, Constantin Budescu, Filipe Teixeira, Junior Morais, Ionuț Larie, Cătălin Golofca, Andrei Vlad, Robert Grecu, Toma Niga și Paul Szecui; plus Daniel Benzar, revenit după împrumutul la Academica Clinceni