• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 17:00 E OFICIAL: Bogdan Gavrilă a semnat cu Petrolul şi va pleca diseară în cantonamentul echipei, din Antalya. Mijlocaşul ofensiv va fi împrumutat până în vară la ploieşteni.


Bogdan Gavrilă va evolua în a doua parte a sezonului la Petrolul Ploieşti. Mijlocaşul ofensiv de 23 de ani a acceptat oferta ultimei clasate în Liga 1.

Trimis la echipa secundă a lui Dinamo în această iarnă, Gavrilă a fost extrem de curtat în ultima perioadă. Fotbalistul a refuzat oferta Botoşaniului (deşi moldovenii ajunseseră la o înţelegere cu formaţia din Ştefan cel Mare), dar şi varianta Grecia, acolo unde Panaitolikos, locul 9 în campionat, îl dorea.

În schimb, oficialii Petrolului au reuşit să îl convingă, astfel că Gavrilă va merge la Ploieşti cel puţin până în vară, sub formă de împrumut.

Gavrilă fusese anunţat de Rednic că nu va face parte din lotul lui Dinamo în a doua parte a sezonului. Deşi colegii săi sunt în Cipru, fotbalistul nu a făcut deplasarea în cantonament, antrenându-se singur în Bucureşti.

16 meciuri a bifat Gavrilă în tricoul lui Dinamo, în acest sezon al Ligii 1

600.000 de euro este cota jucătorului, conform transfermarkt.de