• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Bogdan Gavrilă nu va face parte din lotul lui Dinamo în partea a doua a sezonului, iar jucătorul este șocat de decizia lui Mircea Rednic, care i-a transmis să plece la o altă echipă, sub formă de împrumut.

Totuși, Gavrilă este convins că se va întoarce la un moment dat la Dinamo, după episodul mai puțin plăcut de care a avut parte.

"Antrenorul mi-a transmis că nu fac parte din lotul echipei care pleacă în cantonament în Cipru şi că trebuie să îmi caut un împrumut până în vară. Am fost efectiv şocat, pentru că restul oamenilor din club sunt conştienţi de calităţile mele. Ce să mai zic acum? E decizia antrenorului, nu mai are niciun rost să comentez prea multe. Cu siguranţă, mă voi întoarce la Dinamo la un moment dat, nu pot să mă despart de acest club în modul acesta", a spus Gavrilă, pentru Gazeta Sporturilor.

"Nu vreau să exagerez, să spun că sunt un model de disciplină, dar nu am făcut probleme niciodată şi m-am antrenat la intensitate maximă, indiferent că am jucat sau am fost rezervă. Au fost momente când nu mă mulţumea statutul de rezervă, însă nu am ţinut în mine şi m-am antrenat în continuare", a mai afirmat Gavrilă.

În vârstă de 23 de ani, Bogdan Gavrilă ezită să plece la FC Botoșani, deși moldovenii au ajuns la o înțelegere cu Dinamo.

"Încă nu m-am transferat nicăieri, deşi prin presă aşa se vehiculează. Pe mine nu mă sună nimeni să mă întrebe dacă sunt adevărate sau nu zvonurile! La Botoşani nu cred că voi merge pentru că dacă era să mă duc, acceptam de când m-au sunat prima oară".

16 meciuri a bifat Gavrilă în tricoul lui Dinamo, în acest sezon al Ligii 1

600.000 de euro este cota jucătorului, conform transfermarkt.de