• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

CS U Craiova va pleca marţi în cantonamentul din Turcia, sub conducerea cuplului Daniel Mogoşanu-Victor Naicu. Cei doi fac programul, deşi acţionarul Mihai Rotaru încă nu a semnat rezilierea înţelegerii cu Emil Săndoi. La Belek nu vor merge Bălgrădean, Bawab, Curelea şi Ferfelea, fotbalişti despre care Digi Sport v-a informat în urmă cu 9 zile că CS U Craiova le-a propus rezilierea înţelegerii scadente în vară.

 

Dacă la capitolul veniri nu se aşteaptă niciun jucător nou, pentru a suplini numărul celor la care s-a renunţat, Mogoşanu, care nu are licenţă Pro, va antrena şi şase puşti de la echipa secundă. Între ei sunt doi portari, dar nu mai este Sergiu Jurj, unul dintre cei doi juniori despre care a apărut în presă că ar fi fani ai rivalelor Steaua şi Dinamo. "La Hreniuc este vorba despre cu totul altceva. La turneul ca care a jucat cu echipa Ardealul, jucătorii erau îmbrăcaţi de sponsor în acele tricouri ale lui Dinamo. Nu putea face el notă discordantă. În schimb, la Jurj e altceva", a afirmat unul dintre oficialii oltenilor.

Jurj şi familia apăreau într-o fotografie pe facebook chiar în ziua meciului dintre Steaua şi Universitatea Craiova, însoţită de un mesaj de felicitări scris de tatăl lui Jurj pentru Reghecampf şi Papp, acesta din urmă marcând în poarta Craiovei”, a dezvăluit cotidianul Cuvântul Libertăţii.

Fără niciun respect faţă de istoria Universităţii Craiova şi faţă de suporteri, un junior al Știinţei îşi afişează mândru simpatiile faţă de miliţieni. Este clar cât spirit alb-albastru li se insuflă la club, dacă ’speranţele’ exultă pe facebook cu simbolistica rivalelor de o viaţă”, s-a scris pe siteul craiova-maxima.ro.

Programul meciurilor de verificare pentru CS U Craiova in Antalya:

16 ianuarie: CS U Craiova - FC Hallescher (Germania, liga a treia);
21 ianuarie: CS U Craiova - Vardar Skopje (Macedonia, prima ligă);
28 ianuarie: CS U Craiova - MTK Budapesta (Ungaria, prima ligă);
31 ianuarie: CS U Craiova - FC Paksi (Ungaria, prima ligă);
3 februarie: CS U Craiova - Slovan Bratislava (Slovacia, prima ligă);
4 februarie: CS U Craiova - FC Sioni Bolnisi (Georgia, prima ligă).

Numele adversarei din cel de-al şaptelea meci, programat la 19 ianuarie, urmează să fie anunţat de conducerea clubului în perioada următoare.
CSU are 4 înfrângeri în ultimele 5 etape şi are doar şanse teoretice să prindă play-off-ul, fiind la 8 puncte de locul 6 (ASA), cu doar 3 runde rămase de disputat.