• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gabriel Enache rămâne în continuare o ţintă pentru Steaua, iar Marius Şumudică pare că s-a obişnuit că fotbalistul său va ajunge în cele din urmă sub comanda lui Reghecampf.

Scos din lot după declaraţia de dragoste dată la adresa campioanei, Enache are şanse tot mai mari să ajungă la Steaua. Marius Şumudică, tehnician care mereu a respins ideea ca Budescu, spre exemplu, să semneze cu rivala, pare că s-a împăcat cu gândul că îl va pierde pe fotbalistul de bandă dreaptă în favoarea roş-albaştrilor.

"Enache şi-a dorit foarte mult să ajungă la Steaua, să dea Dumnezeu să se facă acest transfer", a spus Şumudică într-un interviu exclusiv acordat Digi Sport.

21 de meciuri și un gol are Gabriel Enache în acest sezon de Liga 1. A mai încris două goluri în cele două meciuri de Cupa României pe care le-a jucat.

Alături de Enache, sunt şanse bune ca Astra să continue în a doua jumătate a campionatului fără alţi doi fotbalişti importanţi. Găman e dorit de aceeaşi Steaua (unde poate ajunge gratis din vară, fiind în ultimele 6 luni de contract), în timp ce Budescu e la un pas să semneze cu o formaţie din a doua ligă chineză. Şumudică e convins că vor fi aduşi jucători în schimbul acestora şi nu se gândeşte să părăsească formaţia din Giurgiu.

"Dacă vor fi transferaţi cei trei jucători, cu siguranţă vom mai aduce un jucător", a mai spus tehnicianul, nu înainte de a răspunde la întrebarea priviind viitorul său, în cazul în care cei mai buni fotbalişti vor fi transferaţi: "Sunt 0 şanse să plec".

În privinţa conflictului de pe axa naţională - Steaua, Şumi s-a mărginit să declare: "Am vorbit cu Reghecampf despre diferendul cu naţionala. Se bate cap în cap ce spune el cu ce spune Iordănescu. Pentru că am stat de vorbă şi cu selecţionerul. Nu ştiu unde este adevărul. Dar nu mi se pare normal ca noi să trimitem jucătorii la naţională, iar alţii să nu o facă".