• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Laurenţiu Reghecampf a confirmat interesul Stelei pentru fundaşul Astrei Valerică Găman. Germanul Gebhart va ajunge în această seară în Turcia, iar mâine va efectua primul antrenament cu Steaua.

Aşa cum Digi Sport v-a anunţat în exclusivitate astăzi, campioana ar putea avea în cele din urmă un "astral" în lot, doar că din vară. După ce negocierile pentru Budescu şi Enache s-au tot amânat, roş-albaştrii au decis să discute individual cu Găman. Acesta a intrat în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu Steaua încă de acum, urmând să sosească sub comanda lui Reghe la finalul stagiunii.

Reghecampf a admis că Găman este un fotbalist pe care Steaua îl urmăreşte, dar a refuzat să dea vreun alt amănunt cu privire la stadiul negocierilor.

"Noi ne dorim un fundaş central de valoare. Dacă se poate acum, dacă nu, din vară. Găman e un jucător al naţionalei, e un fotbalist cu experienţă. Joacă de mulţi ani la nivel înalt, dar deocamdată nu e al nostru şi nu vreau să vorbesc despre el. Dacă va ajunge la noi, atunci voi discuta mai multe", a spus tehnicianul la Digi Sport Special.

În ceea ce îl priveşte pe neamţul Gebhart, fotbalist pe care Reghe îl vede să devină în scurt timp unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, acesta va sosi în această seară în Turcia, acolo unde Steaua e cantonată. Mijlocaşul ofensiv şi-a încheiat socotelile cu Nurnberg şi va semna în cel mai scurt timp cu roş-albaştrii.

"Gebhart va ajunge foarte curând alături de noi. Am rezolvat problemele şi de mâine va intra la antrenamente. Vom vedea nivelul lui de pregătire, ştiu că s-a antrenat cu echipa secundă a lui Nurnberg", a mai spus antrenorul campioanei.