• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Astra - CFR Cluj 1-2. După victoria de la Giurgiu, ardelenii ar fi trecut pe primul loc, dacă nu ar fi fost depunctați înainte de startul campionatului. La final, antrenorul Vasile Miriuță s-a declarat mulțumit de victorie, dar regretă că echipa sa se află doar pe locul cinci. Având în vedere faptul că CFR se află în continuare în insolvență, tehnicianul a anunțat că, mai mult ca sigur, în vară vor pleca mai mulți jucători de la Cluj.

Astăzi n-am vrut să facem spectacol, spectacol am făcut în meciul de la Cluj. Astăzi am vrut să câștigăm”, a zis Miriuță, la microfonul Digi Sport.

Antrenorul CFR-ului regretă că echipa sa nu se află pe primul loc, în acest moment, din cauza acelei penalizări de șase puncte:

E normal că ai un regret. Adică, pe teren am făcut 35 de puncte. Normal suntem pe primul loc, dar se pun doar punctele din clasament. Este bine că ne-am distanțat un pic de urmăritoare. Respirăm un pic, pentru că, peste trei zile, avem cu Timișoara acasă.

Ar fi păcat să nu terminăm acolo sus. Problema e că nu putem juca în cupele europene. Alte probleme nu sunt. Cu banii suntem la zi. Dar e puțin supărător că nu vom putea juca în Europa”, a mai declarat Miriuță, care a anunțat și ce se s-ar putea întâmpla în vară, în condițiile în care CFR Cluj nu va juca în Champions sau Europa League:

Probabil, după acest campionat, vor fi jucători care vor pleca la echipe mai bune din străinatate. Eu sper doar să rămână aici până la vară”.

Cu toate acestea, Miriuță a zis că vrea să continue în ”Gruia”, așa cum a făcut-o și după plecările lui Petrucci, Guima, Cristian și Jakolis:

Eu sunt aici. Mă simt foarte bine aici și vreau să rămân cât mai mult la CFR”.

În final, antrenorul ”feroviarilor” le-a urat succes giurgiuvenilor în Europa League și l-a lăudat pe Alibec pentru golul marcat:

Nu le e nici lor ușor. Le doresc din suflet să se califice în primăvara europeană, pentru că merită.

Gol de Europa League. Cine nu și-ar dori un jucător ca Alibec?”, a încheiat Miriuță.