• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Florentin Petre recunoaşte că e afectat de situaţia de la Dinamo. Fostul mare jucător al alb-roşiilor, în prezent antrenor la Foresta Suceava, spune că, fără stabilitate, e dificil ca lucrurile să meargă bine în Ştefan cel Mare.

"Îmi pare rău de Dinamo. Nu ştiu ce se întâmplă acolo, dar, din moment ce nu sunt rezultate, este clar că se întâmplă ceva la club. Este dureros. Iubesc acest club, am jucat mulţi ani acolo şi îmi doresc ca Dinamo să aibă performanţe.

Mă doare când văd ce se întâmplă acolo. Am explicat în urmă cu vreo cinci ani că dacă nu va fi stabilitate, va fi foarte greu. Pentru domnul Negoiţă este foarte greu să facă faţă de unul singur", a declarat fostul internaţional.

La Digi Sport, directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a dezvăluit că Ionuţ Negoiţă ia în calcul vânzarea clubului.

"Din ce știu eu, pe dânsul nu-l mai interesează deloc ceea ce se întâmplă la Dinamo. Vrea să vândă pentru a recupera măcar 15% din ce a investit până acum. Din ce mi-a spus, este o sumă de vreo două milioane de euro", a spus Dănciulescu.

Pe lângă criza de rezultate, echipa antrenată de Vasile Miriuţă are probleme şi din cauza scandalurilor în care au fost implicaţi mai mulţi jucători.

"Cred că se vorbeşte prea mult despre aceste escapade ale jucătorilor. Credeţi-mă, acum e cam 30% din ce se întâmpla pe vremea mea. Şi cu asta am spus tot", a precizat Florentin Petre, potrivit ProSport.