• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Meciul amical dintre România și Olanda (0-3) a adunat în tribunele Arenei Naționale antrenorii și conducătorii de la majoritatea cluburilor din Liga 1. O întâlnire amuzantă a fost cea dintre directorul sportiv al celor de la CFR, Bogdan Mara, și o parte din staff-ul celor de la FCSB, Mihai Stoica, Nicolae Dică și Marius Ianuli. MM a făcut un gest prin care încearcă să mai detensioneze relațiile dintre cele două cluburi.

Rivali la titlu în acest sezon, aceștia s-au întâlnit în parcarea stadionului națională, după meci. În timp ce Mara acorda un interviu posturilor de televiziune prezente la meci, cei de la FCSB au trecut pe lângă el, iar MM s-a ținut de șotii. Acesta l-a împins discret pe oficialul clujenilor, după care a început să râdă și a mers mai departe. Cei din jur au izbucnit și ei în râs.

”Pe teren suntem rivali, fiecarei își apără echipa la care muncește. În afara terenului suntem prieteni, ne salutăm, ne respectăm. Am lucrat împreună. Când vine meciul fiecare își apără echipa lui”, a spus Mara, imediat după gestul lui MM.

VIDEO cu gestul lui MM

În acest moment, cele două echipe par principalele favorite la titlu. FCSB ocupă primul loc în Liga 1, cu 38 de puncte, fiind urmată de CFR, cu 37 de puncte. Este binecunoscut faptul că în decursul acestui sezon au existat numeroase atacuri între conducătorii și antrenorii celor două cluburi, astfel că gestul lui MM e făcut în intenția de a mai detensiona atmosfera dintre cele două echipe.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT