• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Steaua - Gaz Metan 0-1. Eric de Oliveira a fost dorit cu ardoare la Steaua de patronul Gigi Becali în câteva rânduri, acum câțiva ani dar nu a ajuns la roș-albaștri.

Duminică seară, chiar dacă nu a înscris și e departe de o formă fizică ideală, a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Gaz Metan Mediaș pe terenul Stelei. În plus, a făcut și spectacol pe Arena Națională.

Eric, ajuns la vârsta de 30 de ani, rămâne un jucător determinant pentru medieșeni. Din 2010, când a fost determinant într-o altă victorie a Gazului pe terenul Stelei (care atunci juca în Ghencea), brazilianul a mai trecut pe la Pandurii (în două rânduri), Al Ahli și Najran, înainte de a se întoarce la Gaz Metan. A avut și două accidentări grave la genunchiul drept, dar a revenit la fel de puternic, iar duminică și-a demonstrat încă o dată calitățile care l-au adus în atenția celor mai importante cluburi din România și nu numai.

Pe Arena Națională, decarul brazilian al medieșenilor a ținut foarte bine de minge și a oferit și un moment de virtuozitate în prima repriză, când le-a dat mingea printre picioare lui Momcilovic și Ovidiu Popescu la aceeași fază, în decurs de numai 3 secunde.

În plus, după ce oaspeții de duminică au preluat conducerea, decarul brazilian al ardelenilor a ținut foarte bine de minge și a câștigat, astfel, momente foarte importante pentru colegii din apărare, care au fost presați de Steaua, care a alergat 

VIDEO Driblingurile spectaculoase ale lui Eric