• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mihai Bălașa este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în acest sezon. Revenirea în campionatul intern i-a prins bine fundașului de 22 de ani. Pe lângă faptul că a prins echipa națională, cota acestuia a crescut considerabil.

În momentul în care a fost cumpărat de roș-albaștri, la începutul lui ianuarie 2017, cota fotbalistului era de 800.000 de euro. După numai 9 luni în tricoul FCSB, Bălașa a ajuns să fie cotat la 1.3 milioane de euro, conform transfermarkt.com, cu peste 50% mai mult decât în momentul în care a semnat cu formaţia lui Becali. Această valoare este cea mai mare din cariera fotbalistului, până în prezent.

Bălasa a fost cumpărat de FCSB de la Roma, pentru 500.000 de euro, și a reușit să se impună rapid în primul 11 al roș-albaștrilor, devenind jucător de bază al echipei. Fundașul este și cel de-al doilea căpitan al echipei, după Florin Tănase.

Mihai Bălașa a revenit în Liga 1după 3 ani și jumătate petrecuți în Italia. Acesta a fost cumpărat de AS Roma de la Viitorul, în vara lui 2013, dar nu a reușit să se impună în echipa italienilor fiind împrumutat la Crotone și Trapani. Bălașa poate evolua atât ca fundaș central, cât și ca fundaș dreapta. Tânărul jucător al roș-albaștrilor este accidentat în acest moment.

35 de meciuri și un gol are Bălașa în tricoul FCSB.

1,3 milioane de euro este cota de piață a lui Bălașa, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT