• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ianis Hagi nu este în planurile antrenorului de la Fiorentina pentru acest sezon, iar Gică Hagi nu mai acceptă ca fiul său să nu evolueze. ”Regele” este hotărât să-și repatrieze fiul, în cazul în care toscanii nu vor găsi o echipă de primă ligă care să-i ofere șansa să joace.

Hagi este hotărât să-l aducă pe Ianis la Viitorul, anunță ProTV. De altfel, în urmă cu ceva timp, Hagi a decis ca fiul său să refuze oferta celor de la Pescara, pe motiv că echipa, al cărui antrenor îl vrea foarte mult, evoluează în Serie B.

Duminică, Ianis Hagi a reușit un gol superb pentru tineretul Fiorentinei, în meciul pierdut de echipa sa cu Chievo, scor 2-3.

”Cu tot respectul pentru Pescara, dar nu e ideea mea, şi nici a lui Ianis, să meargă în liga a doua. Indiferent, oriunde, în orice ţară, el îşi doreşte să joace în prima liga. Poate fi în Italia, în România, în Franţa, oriunde, în Spania, dar nu în Liga a doua.

Vom vedea ce se va întâmpla în iarnă. Dacă lucrurile vor continua tot pe această linie, va trebui să găsim o soluţie, să meargă undeva unde să joace. Îi trebuie o echipă la care să joace, care îl doreşte, care îl vede, care îi va da spaţiu”, a spus Hagi, în urmă cu ceva timp.

Ianis Hagi mai este dorit în Liga 1 și de FCSB. Pe lângă roș-albaștri, fiul lui Hagi mai este dorit și de Malaga, echipa din La Liga l-a vrut în vară și ar putea relua discuțiile cu Fiorentina în această iarnă.

Două meciuri are Ianis Hagi pentru prima echipa a celor de la Fiorentina, care l-a cumpărat de la Viitorul, pentru două milioane de euro, în 2016.

19 ani are Ianis Hagi.

750.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT