• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Interesul lui Becali pentru Nemec vine în contextul în care Denis Alibec e foarte aproape de un transfer.

În direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, patronul FCSB a anunţat public oferta pentru vârful lui Dinamo, dar a vorbit şi despre situaţia atacantului care a ratat ultimele partide din cauza unei accidentări.

În ciuda sezonului slab, Alibec va fi transferat în iarnă, e convins Becali, care este în continuare în contact cu mai multe cluburi din Vest care îl monitorizează pe atacant.

"Nu îmi fac probleme cu Alibec. Noi nu o să îl mai ţinem, am deja oferte pentru el şi cred că o să îl transfer. D-aia şi îl vreau pe Nemec", a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, pentru ca apoi să vorbească de problemele medicale ale jucătorului: "Denis avea ceva la spate, d-aia nu a mai jucat în ultimul trecut, dar i-a trecut. Pubalgia e altceva, aia e o problemă mai veche, dar el nu a jucat din cauza durerilor la spate".

Internaţionalul român a fost aproape de un transfer în Anglia, în ultima zi a perioadei de mercato din vară. Wolverhampton Wanderers îl convinsese pe Gigi cu o ofertă de 10 milioane de euro, însă tranzacţia a picat din cauza faptului că actele nu au putut fi întocmite în timp util.

3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de