• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua este foarte aproape să semneze cu Ciprian Marica, însă vrea să aibă dubluri pe fiecare post, astfel că se interesează şi de alţi atacanţi. Cum şansele ca Budescu să mai ajungă sub comanda lui Reghe, campioana încearcă să obţină împrumutul lui Matheus Cassini, un atacant brazilian care evoluează pentru Palermo.

Transferat în vară de italieni de la Corinthians pentru 1,2 milioane de euro, vârful de 19 ani nu a reuşit să se impună la prima echipă. A jucat, însă de 9 ori la Palermo Primavera, reuşind să înscrie de 6 ori.

Acum, fotbalistul ar putea ajunge sub formă de împrumut la Steaua, anunţă tuttomercatoweb, care mai punctează că şi Flamengo este interesată să îl aibă în lot până în vară. Cotat la 1 milion de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, sud-americanul are contract cu Palermo până în 2020.

De menţionat faptul că Steaua a fost în cărţi pentru aducerea lui Karanovic (Angers), însă preţul cerut de francezi a fost prea mare, după cum a mărturisit Gigi Becali. Lucrurile sunt diferite acum, roş-albaştrii fiind nevoiţi să îi plătească lui Cassini, în măsura în care afacerea se va încheia, doar salariul.