• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

ACS Poli Timişoara şi FC Viitorul Constanţa au terminat indecis, 0-0, vineri seara, pe Bega, într-un prim meci din etapa a şasea a Ligii I de fotbal.

Poli a avut ocazii bune de gol în minutul 18, când Kevin Boli a fost aproape de autogol, în minutul 82, când Ciucur a ratat neverosimil şi în minutul 84, când Octavian Drăghici a avut o incursiune frumoasă, dar nu a mai avut forţa să şuteze periculos.

La final Ionuţ Popa a vorbit despre ratările echipei sale, însă a ţinut să sublinieze că rezultatul e unul bun prin prisma adversarului şi a situaţiei de la echipă.

"Aş vrea să spun că în minutul 85-86 am avut două ocazii rarisime. Cred că mi-am făcut cruce şi cu limba. Doar la minifotbal am mai văzut execuţii ca a lui Ciucur. Viitorul e echipa campioană, dar vreau să vă spun că m-am trezit acum câteva zile fără Bud, că vrea să plece, şi m-am trezit fără alţi trei titulari care s-au accidentat", a spus tehnicianul de pe Bega, la microfonul Digi Sport.

Timişoara are nevoie de întăriri, iar tehnicianul e convins că în viitorul apropiat echipa se poate întări, mai ales că există premisele ca situaţia financiară să se redreseze.

"Am vorbit cu preşedintele, avem nevoie de un marcator şi un conducător de joc. Nu sunt greu de adus, pentru că deja s-au plătit salariile restante pe două luni. Un club într-un oraş ca Timişoara nu se poate să nu primească bani", a mai spus Popa.

Vezi mai jos ocazia lui Ciucur