• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ionuț Negoiță a anunțat ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, că este decis să vândă Dinamo și că nu se va răzgândi. Vestea s-a propagat cu viteza luminii, dar Gheorghe Mulțescu nu crede că acesta este cel mai dramatic episod din istoria roș-albilor.

Tehnicianul a precizat chiar că el a fost martor al celui mai de jos prag atins de Dinamo în existanța sa.

”Nu este cea mai dramatică, cea mai neagră perioadă din istoria lui Dinamo. Un moment cu adevărat urât a fost cel din 1990, după ce au plecat de la echipă 8 sau 9 jucători. Întâmplător, eu eram antrenor atunci și m-am trezit că am mai rămas doar cu patru jucători.

După ce că plecase o echipă întreagă, echipa rămăsese și fără fonduri, plus că era atacată pe toate fronturile. Și la propriu, și la figurat, mult mai dur ca acum.

A fost greu, eram obligați să ne gospodărim singuri. Ne cumpăram alimente ca să ne facem de mâncare. Și, totuși, în acele condiții, am încropit o echipă cu care am stat pe primele două locuri până la finalul turului de campionat”, a spus Mulțescu, la Digi Sport.

Negoiță a spus că nu mai vrea să aibă deloc de a face cu Dinamo, astfel că nu mai este interesat să rămână nici măcar acționar minoritar

"Nu mai pot ţine toată povara asta pe umeri, eu am vrut să salvez Dinamo. Negoiţă nu a însemnat niciodată Dinamo şi nici Dinamo - Negoiţă. Nu am vrut să fiu niciodată asimilat cu Dinamo”, a spus Negoiță, la Digi Sport.